dimarts, 24 de febrer del 2009

Taller: Les Dones Transformen

Esteu totes i tots invitats a participar en LES DONES TRANSFORMEN. Un taller en el que treballarem una obra col·lectiva que serà exposada el dia 3 de març en l’acte commemoratiu del Districte de Sant Martí. El dia 25 de febrer a les 10h treballarem a l’Espai Antoni Miró Peris per construir aquesta composició.

La commemoració del 8 de març és un símbol de lluita. Lluita pels drets, la igualtat i la diferència. La proposta d’aquest projecte és recordar les diverses conquestes aconseguides per les dones en la seva lluita diària.

En l’acte commemoratiu del 3 de març projectarem una escena a l’espai públic, en la que un grup de figures femenines es donen la mà i ens recorden les conquestes conseguides.

Amb aquesta obra d’art participatiu es vol promoure un suport estètic per el record que s’estructura en les figures (de paper) de mans donades que poden ser elaborades en diverses escales. PER PODER DUR-HO A TERME NECESSITEM DE LA TEVA COL·LABORACIÓ. VINE EL 25 A LES 10H A L’ESPAI ANTONI MIRÓ PERIS I ENTRE TOTES HO FAREM POSIBLE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada